25 Temmuz 2010 Pazar

Diş Eti Kanaması



Zaman zaman veya devamlı kanayan diş etleri sıkça misvaklanır, misvak su)ti ile gargara yapılır. Nar kabuğu kurutularak toz haline getirilir, diş etleri bu tozla böylelikle ovulur.Resim3

; * Diş etleri tuzlu su ile ovulur, tuzlu su ile gargara yapılır.

* Böğürtlen yaprakları veya nar çiçeği ağızda sakız gibi çiğnenir. Bir miktar şap, iyice yakmadan ateşte kızdırıldıktan sonra üzerine sirke dökülür ve , diş etleri bu şaplı sirkeyle sıkça ovulur.

* 10 gr. şap, 5 gr. tuz ve 10 gr. seni kozalağı, 100 cc. suda kaynatıldıktan sonra süzülür, diş etleri bu karışımla ovulur.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web