25 Temmuz 2010 Pazar

Göğüsler


Göğüsler

Kadın güzelliğinin en önemli öğelerin­den biri de göğüstür. Çekici bir dış görü­nüm için ne fazla dik, ne fazla gevşek, vücut ölçüleriyle oranlı bir göğüs ideal­dir. Yalnızca kaslar ve bağlarla destekle­nen, çok hassas bir organ olan göğüsle­rin duruşu, bir başka deyişle sert ya da yumuşak oluşu meme bezlerine bağlıdır.

Meme bezlerinin yetersizliği bazıhormonlarve A-C-P-Fvitaminleri ile gideri­lebilir.

Çok sıkı, vücudumuza uygun olmayan sutyen kullanmak son derece sakıncalı­dır. Eğer göğüsleriniz yumuşaksa jim­nastik yapın, soğuk ve sıcak suyu değiştire değiştire duş alın.
Kürek çekme, yüzme gülleyle yapılan jimnastik .hareketleri de göğüslerinizi güzelleştirir.


Göğüs güzelliği çok genç yaşlarda ka­zanılır. Bir kere şekilleri bozulduysa, ar­tık plastik ameliyattan başka yapılabi­lecek işlem kalmamış demektir.
Kremlerden losyonlardan, soğuk su duşlarından yardım beklemeyin. Jim­nastik hareketlerinden de mucizeler um­mayın.

Doğrudan doğruya göğüsleri etkileye­cek jimnastik yoktur. Ancak, göğüsleri tutan ve çevreleyen kaslar çalıştırılarak güçlendirilebilir. özellikle, yüzme ve gö­ğüs destek kaslarım çalıştıran jimnas­tik, omuz ve sırt kaslarını da geliştire­ceğinden göğüslerinizin daha güzel gö­zükmelerine yardımcı olur.

Genç kızlar ani kilo alıp vermekten ka­çınmalıdırlar. Ayrıca sutyen seçimine de çok özen göstermeleri gerekir. Kilo kay­bı göğüslerin sarkmasına yolaçabilir. îyi bir sutyen göğüsleri destekler ve kendi ağırlığını taşımasına yardımcı olur. Bedeninize uygun ve esnek bir ku­maştan yapılmış obuası şarttır.

Genç kızların kazanmak zorunda ol­dukları bir alışkanlık da güzel duruştur. Karnızı içine çekerek dik durmayı alış­kanlık haline getirdiğiniz takdirde hem göğüsleriniz hem genel görünüşünüz da­ha güzel olacaktır.

SİLİKON GÖĞÜSLER

Göğüslerini silikonla büyüten kadınları büyük bir tehlike beklediğini belirtmek isteriz. Silikon ameliyatını müteakip 5-15 sene içinde ciddi önemli bağırsak ve mide rahatsızlıkları ortaya çıkmaktadır. Ve bu rahatsızlıkları silikon vücut dışına alınsa bile yok etmek mümkün değildir. Göğüslerinizi ameliyat ettirin ama sakın silikon kullanılmasına müsaade etmeyin.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web