3 Ocak 2009 Cumartesi

Sistit'e melisa-karabaş otu kürü

Sistit, genellikle bir enfeksiyon sonucunda idrar kesesi (mesane)nin iltihaplanmasıdır.Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Sistit için en faydalı otun Melisa ve karabaş otu olduğunu açıkladı.Melisa-karabaş otu ile hazırlanın kürün tarifi ise şöyle;
Karabaş otunu iyice ufalayın ve 1 tatlı kaşığı kadar miktarı, kaynamakta olan 1 su bardağı kaynamakta olan suya atın.3 dakika süresince kaynatın.Ocaktan alıp hemen süzün ve ılınınca için.
Not:Kür her defasında taze olarak hazırlanacak.3 gün boyunca bu kür aynı şekilde hazırlanacak.
geri kalan 3 günde ise hazırlanacak kür ise ;
Yine 1 su bardağı kaynayan suya melisa otunu atın ve 3 dakika boyunca kaynatın.Sıcakken süzün ve ılınınca tüketin.Melisanın suyundan günde 3 kez içilecek.
3 günün sonunda diğer 3 gün yine karabaş otuyla hazırlanan çayı için.
Not:21 gün boyunca 3'er günlük dönüşümlerle bu sıraya uyarak bu kürü uygulayın.

Kronik İdrar yolları enfeksiyonları için kür tarifi TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web