18 Ocak 2009 Pazar

İbrahim Saraçoğlu'dan Adaçayı kürü(Bademcik,faranjit,diş eti iltihabı için)

Ada Çayı Kürü

Bir su bardağı suda bir poşet adaçayı veya bir tatlı kaşığı taze adaçayı on dakika demlenir. Günde 2-3 defa gargarası yapılır. Beraberinde bir ay boyunca hergün bir çay bardağı adaçayı içilir. Demleme bittikten sonra bitkiyi daha fazla suda bekletmeyiniz mutlaka süzüp ayırınız.

Not: Adaçayını aktarlardan almanız tavsiye edilir. Hem ucuz hem de amacınıza daha uygundur.

Not: Doktorunuzun verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Bilinmesi gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda doktorunuzun görüşünü alınız.

saracoglu.at

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web