25 Ocak 2009 Pazar

Vücuttan Su Atan Ödem Çözücü Bitkiler


Pek çok kişi kilo vermeye odaklandığında, hem zararsız hem de ucuz olduğundan bitkilerden yardım almak ister. Ancak şunun da göz ardı edilmemesi gerekir ki, fazla olan kiloların tamamı yağ değil, bir kısmı da 'ödem', yani vücutta tutulan fazla sıvıdır.

Vücutta su tutan pek çok hastalık vardır ve bunların dikkatle tedavi edilmesi gerekir. İşte, vücutta tutulan 'masum' fazla sıvının sağlıklı bir şekilde atılmasına yardım eden bitkilerin en etkili olanları :

ISIRGAN YAPRAĞI

Isırgan yaprağında yüksek miktarda C vitamini, potasyum, demir ve kalsiyum bulunur. bu vitamin ve elementlerin tamamı böbrekleri çalıştırır. Metabolizmayı dengeleyici etkileri de bulunur. Kuvvetli bir antioksidandır. DEVAMI>>>www.mucizeiksirler.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web