17 Ocak 2009 Cumartesi

Ünlü Annelerin Diyet Sırları

Bebek sahibi olduktan sonra kilo vermek oldukça zordur. Özellikle her yerde izlenen ünlü bir anneyseniz gebelik kilolalarınızdan bir an önce kurtulmanız beklenir. Hamile veya yeni doğum yapmış biriyseniz başarıyla zayıflayan ünlü kadınların yöntemlerini deneyin.
Jaime Pressly: 6 haftada 15 kilo zayıfladı
NBC'nin “My Name Is Earl,” adlı programının yıldızı Jaime Pressly, Joy rolü için formunu koruması gerekiyor. 2007 Mayıs'ında Dezi'yi dünyaya getirdikten sonra işe geri döndü. İki ayda 69 kilodan 56 kiloya düştü. 4,5 kilo vermek için ilk olarak günde 4-6 öğünlü protein diyeti yaptı. haftada 5 kez 3 saatte bir tatlı bir şeyler atıştırdı.
Diyet tavsiyeleri;
* 4-5 saatte bir yiyip köpek gibi acıkmaktan kaçının.
* Yüksek proteinli / düşük karbonhidratlı beslenmeye uyun, yağsız protein alın, bol sebze ve meyve yiyin. Tüm hamur işleri ve nişastalı yiyeceklerden uzak durun.
Örnek menü
Kahvaltı: Yumurtanın beyazıyla ve sebzelerle (ya da hindi pastırmasıyla) hazırlanmış omlet.
Öğle: Izgarada hazırlanmış, sirke ve tavukla karıştırılmış büyük bir salata.
Atıştırma: Elma ya da yağsız peynir
Akşam: Izgara balık ve sebzeler
Tori Spelling: 7 ayda bikini giyecek kadar zayıf
Aktiris Tori Spelling, 2007 Mart'ında Liam'ı dünyaya getirdi. Şimdilerde yine bir kız çocuğuna hamile olan Tori Spelling bu yaz doğum yapmaya hazırlanıyor. Erkek çocuğu dünyaya geldikten sonra 7 ay içinde bikini giyebilecek kadar zayıfladı. 17 kilo veren Teri, günde 1200 kalori ile besleniyordu.
Haftada 3 kez kickboks, squat gibi sporlar yaparak turbo bir şekilde zayıfladı.
Diyet tavsiyeleri;
Kalorileri ya da porsiyonları saymanıza gerek yok. Tüm matematikler sizin için.
Lif oranı yüksek, yağ oranı düşük yemekler yiyin.
Düşük karbonhidratlı browniler ve cheesecakeler yerken porsiyonlara dikkat edin.
Melanie Brown: Dans etmek.. O'nun zayıflama yolu fitness..
Melanie Brown (a.k.a Scary Spice) 2007 Nisan ayında kızı Angel'ı dünyaya getirdi. Spice Girls'ün turuna katılan Bel B., hamileyken 76 kiloydu ve 7 ay içinde 56 kiloya düştü. Angel sabahları uyurken antrenörü ile bir saat tırmanma ve yüzme sporları yaptı. Mel B. aynı zamanda beslenmesine de dikkat etti.
3 öğün tam tahıllı gıdalar, balık, tavuk içeren yiyeceklerle beslendi. Gebelikten sonra zayıflamanın oldukça zor olduğunu belirten Mel B., dans etmeye başladıktan sonra daha çabuk kilo vermiş.
Diyet tavsiyeleri:
* Bebekten sonra kilo vermeniz için anahtarınız yiyecekler. Bununla birlikte kalori yakan egzersizler de mükemmel bir destekçidir. 30 dakikalık bir aktivite ile kilolarınızı yakabilirsiniz.
Dans etmek: 160 kalori
Engelden atlamak 357 kalori
Uzun yürüyüşler 214 kalori
Yüzme: 286 kalori
Pilates: 196 kalori
Hızlı yürüme: 180 kalori

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web