27 Ocak 2009 Salı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Migren Ağrıları için Biberiye Kürü


Migren için biberiye bitkisini önermekteyim. Ancak, bu bitkinin doğru türünün kullanılması şarttır.

Biberiye kürünün uygulanışı:

Bir su bardağı su kaynatın. Su kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı biberiye bitkisini kaynayan suya ilave edin. 4 dakika kısık ateşte kaynatın. 4.dakika dolduğunda ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz. Ilınınca, süzerek yudum yudum içiniz.

İlk birinci hafta her gün 3 kez taze hazırlanıp şeker ilave etmeden içilmelidir. İkinci haftadan sonra günde sadece 2 kez taze hazırlanarak bir ay boyunca içilmelidir.

Daha sonra şikâyetlerin doğrultusunda kür tekrar edilebilir.Lütfen Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

Not:Sağlıklı sonuç elde etmek için malzeme ,süre ve uygulama bakımında tavsiye edilen miktarları değiştmeden aynen uygulayın.kanak:mucizeiksirler.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web