20 Ocak 2009 Salı

Prof. Dr. Ahmet Maranki İştahsızlık için doğal formüller


1-Ahududu, ayva kompostosu,badem, ceviz, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, enginar,havuç, sarmısak, turp, adaçayı, ardıç tohumu,kekik, kimyon, kişniş,nane,rezene ve söğüt yaprağının iştah açıcı özelliği vardır.

2-Bir çay bardağı kaynar suya,1 çay kaşığı havuç tohumu konulur.Kısık ateşte birkaç dakika kaynatılır.10 dakika demlendirilir ve sabah,öğle ve akşam tok karnına içilir.

3-Kakule toz haline getirilir.Günde birkaç defa 0,5 gram kap halinde alınır.

4-tere-su teresi sıkılırarak suyundan günde 1 bardak içilir.

5-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.

6-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahları aç karnına içilir.

7-Bir bardak kaynar suya 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir. kaynak..www.mucizeiksirler.blogspot.com

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web