
1-Ahududu, ayva kompostosu,badem, ceviz, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, enginar,havuç, sarmısak, turp, adaçayı, ardıç tohumu,kekik, kimyon, kişniş,nane,rezene ve söğüt yaprağının iştah açıcı özelliği vardır.
2-Bir çay bardağı kaynar suya,1 çay kaşığı havuç tohumu konulur.Kısık ateşte birkaç dakika kaynatılır.10 dakika demlendirilir ve sabah,öğle ve akşam tok karnına içilir.
3-Kakule toz haline getirilir.Günde birkaç defa 0,5 gram kap halinde alınır.
4-tere-su teresi sıkılırarak suyundan günde 1 bardak içilir.
5-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.
6-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahları aç karnına içilir.
7-Bir bardak kaynar suya 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir. kaynak..www.mucizeiksirler.blogspot.com
Prof. Dr. Ahmet Maranki
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder