14 Ocak 2009 Çarşamba

Kate Hudson'un kilo vermesinin sırrı

Hollywood yıldızı Kate Hudson, yaptığı diyet sayesinde hızla eski ölçülerine kavuşmuş.. Denemeye ne dersiniz?
Hollywood ünlülerinin ve modellerin doğumdan sonra nasıl hızla eski hallerine döndüğünü merak edebilirsiniz. Bunun genetik olduğunu düşünebilirsiniz ancak gerçek şu ki; kararlı ve sıkı çalışmak şart.. Başarı disiplinle desteklenir. Kilo vermek için düzenli bir diyet planı uygulamalı ve egzersiz yapmalısınız.
İşte Hollywood yıldızı Kate Hudson gibi doğumdan sonra kilo vermenin yolları..
*Günlük kalori alımını azaltın ve belirleyin. Kate Hudson günde sadece 1500 kalori alıyordu. Eğer emziriyorsanız bu sizin için geçerli olmayabilir. Bu nedenle doktorunuzla konuşarak kalori alımınızı belirleyebilirsiniz.)
* Tavuk, hindi, balık, soya ürünleri gibi lif bakımından zengin besinlerle beslenin.
* Karbonhidrat alımınızı azaltın. Eğer Kate Hudson'ın diyetindekinden daha fazla karbonhidrat tüketmek istiyorsanız, beslenmenizin % 40'ını meyve, sebze ve baklagillerden, glisemik karbonhidratlardan oluşturun.
* Vücudunuzun doğal yağlara ihtiyacı olduğunuzu unutmayın. Balık, zeytin yağı, fındık, ceviz, badem ve bitkisel yağları tüketin.
* Kate Hudson 3 - 4 saat aletli egzersiz yapmıştı. İlk olarak evinizde bu tür egzersizler yapabilirsiniz. Sonrasında özel bir eğitmen ya da size uygun fitness programıyla forma girin.
* Kate Hudson'ın yıldız olması ve kısa zamanda bir projeye başlayacak olması onun 4 ayda hızlı kilo vermesini sağladı. Ancak sizin bu tür bir aceleniz yoksa ve emziriyorsanız bu süreyi biraz daha uzatabilirsiniz. Bu programı tam olarak uygulamadan önce doktorunuzla kontrol etmeniz de ve size uygun olup olmadığına karar vermeniz de yarar var.


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web