25 Temmuz 2010 Pazar

İktidarsızlığın Bitkisel Tedavisi


Bir cinsel birleşmeye gereken istekle başlayamama, cinsel birleşmeyi sürdürememe ve başarılı olarak bitirememe olayına iktidarsızlık veya cinsel güçsüzlük denir. Erkek cinsel organının sertleşmesi cinsel birleşimin gereklerinden biridir. Eğer cinsel organ damarları esnek değilse veya tıkanıksa sinir uyarıları peniste sertleşmeye yol açmaz veya sertleşme yeterli seviyede gerçekleşemez. Bedeni sağlam ve ruhi yönden de sıkıntısı olmayan bir erkek, hiçbir zaman cinsel yönden güçsüz olamaz.iktidarsizlik

Tedavisi:

* Balık, havyar, karpuz ve bal yenir.

* Bir miktar karpuz çekirdeğiyle aynı miktarda kavun çekirdeği toz haline getirilir. Sabah ve akşam balla karıştırılarak birer tatlı kaşığı yenir.

* 50 gr. havlıcanla 100 gr. zencefil, bir kilo balla karıştırılarak macun haline getirildikten sonra, yemeklerden önce ve gece yatarken birer kaşık yenir.

* 40 gr. karanfil tohumuyla, siyah, beyaz ve kırmızı turp tohumlarının ellişer gramı, havanda dövüldükten sonra iki kilo balla karıştırılarak macun haline getirilir. Günde üç defa birer tatlı (veya yemek) kaşığı yenir.

* 50 gr. findık, 50 gr. çam fıstığı, 50 gr. Antep fıstığı, 10 gr. badem, 50 gr. karanfil toz haline getirildikten sonra ilci kilo balla macun kıvamına sokulur. Günde üç defa 1 - 2 kaşık yenir.

* 100 gr. ceviz, 50 gr. hardal tohumu, 25 gr. karanfil, 25 gr. çam fıstığı, 50 gr. Antep fıstığı 1,5 ldlo balla karıştırılarak macun haline getirilir. Yemeklerden önce üç defa 1 -2 kaşık yenir.

* 100 gr. kuru üzüm, 100 gr. çekirdekleri çıkarılmış hurma, ve 50 gr. dut kurusu, bir miktar tereyağı ile lapa haline gelinceye kadar bilen-derde karıştırılır. Sabah ve akşam birer kaşık yenir.

* Bir miktar kaymakla aynı miktarda bal karıştırılarak sabah ve akşam yenir.

* 50 gr. turp tohumu, 50 gr. soğan tohumu ve 100 gr. çörekotu iyice dövüldükten sonra, bir kilo balla karıştırılarak macun haline getirilir. Günde üç defa birer yemek kaşığı yenir.

* 50 gr. salatalık çekirdeği, 50 gr. badem ve 20 gr. safran toz haline getirildikten sonra, bir kilo balla karıştırılarak macun haline getirilir. Karışımdan günde üç defa birer kaşık yenir.

* 50 gr. uzun biber, 50 gr. akırı-karha, 50 gr. zencefil toz haline getirilir. 800 gram balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur. Karışımdan günde üç defa birer kaşık yenir.

* Üç diş sarımsak balla ezildikten sonra her akşam yenir.

* 30 gr. karabiber, 30 gr. karanfil, 50 gr. zencefil, 50 gr. havlıcan toz haline getirilir. Sonra da bir kilo balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur. Karışımdan günde iki defa birer kaşık yenir.

* 50 gram havuç tohumuyla, aynı miktarlarda hardal, semizotu ve soğan tohumu ve 20 gr. damla sakızı toz haline getirildikten sonra, bir kilo balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur. Karışımdan günde üç defa birer kaşık yenir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web