25 Temmuz 2010 Pazar

2010 Sonbahar Kış Modası


2010 sonbahar-kış modasında neler giyeceğiz, yakından bakalım.


Beyaz Gömlek

Olmazsa olmaz parçalardan biri beyaz gömleklerdir. Tek başına şıklığı garantilediği, birçok kıyafetle uyum sağladığı için beyaz gömlekleri çok severiz. Moda tasarımcıları da bizim kadar seviyor olmalı ki yeni sezon için birbirinden güzel gömlek modellerini beğeniye sunuyorlar.
Beyaz gömleğin modası asla geçmez tıpkı siyah renk gibi. Yeni sezon için yeni bir beyaz gömlek almayı düşünüyorsanız kumaş ve dikişinin kaliteli olduğuna dikkat edin. Uzun yıllar giyebileceğiniz bir parça, harcadığınız parayı fazlasıyla hak ettiğini gösterecektir.

Kot pantolon ve beyaz gömlek ikilisi hem klasik hem de seksidir. Ayağınızda topuklu ayakkabılar, boynunuzda uzun kolye ve dalgalı saçlarla muhteşem görünebilirsiniz.
Çalışan bir kadınsanız ofis kıyafetlerinizde kumaş pantolon beyaz gömlek ikilisi sizin için vazgeçilmezdir. Peki, tarzınızda bir yenilik yapmaya ne dersiniz? Yeni sezonun iki trendi parçasını bir arada kullanarak harika görünebilirsiniz. Nasıl mı? Yüksek bel kalem eteğin üzerine dar kesim ve uzun kollu beyaz bir gömlek giyerek. Alışverişe çıktığınızda bu kombini deneyip, aynaya bakın. Gerçekten tarz ve çekici göründüğünü fark edeceksiniz.

Taytlar

Moda, eski yılları günümüze taşıyor. 80’li yılların en popüler parçası taytlar geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da moda!
Penye taytlar kullanım açısından oldukça elverişli. Uzun triko kazaklar, ekose elbiseler, uzun gömlekler, kısa şortlar birlikte kombinleyebilirsiniz.
Daha önceki yazılarımda derinin yeniden moda olduğunu söylemiştim. Son modanın etkisi taytlara da yansıdı. Parlak deriden uzun taytlar 2010 sonbahar kış modasının en yeni parçalarından biri. Kendinize güveniyorsanız, özel davetlerde ve gece gezmelerinde giyebilirsiniz.
2010 sonbahar kış modası yeniliklerini ve kombin önerilerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web