25 Temmuz 2010 Pazar

Cinsel Gücü Arttırmak

Ruh ve bedenin dinç ve sağlıklı ol­ması lazımdır. Beslenme yetersizliği, sinirlilik, stres, uyum bozuklukları, her türlü yorgunluklar, İlaveten ka­dında âdet bozuklukları ve üriner sistem hastalıkları, erkekte prostat bezi büyümesi gibi hormon denge­lerindeki bozulmalar, kadın ve er­kekte cinsi gücü ve arzuyu azaltır, hatta tamamen yok eder.

Buna yaşlı­lık da İlave edilirse, ailede huzursuz­luk ve sevgi bağı azalmasıyla karşıla­şılır. Kadın ve erkeğin birbirlerine karşı olan, cinsi arzularını arttırmak, vücutlarının güç kazanmasını temin etmek İçin aşağıdaki bitki formülleri kullandır:

* Erkek veya kadında üriner sis­tem hastalıkları varsa tedavi edilir. Sinirli ve stresli ortamlardan uzaklaşılır, beslenmeye dikkat edilir.

* Siyah, beyaz ve kırmızı turp to­humlarından ellişer gramı dövülerek toz haline getirilir. Sonra da bir kilo balla karıştırılarak macun kıvamına sokulur. Günde üç defa birer kaşık yenir.

* 100 gr. kereviz tohumuyla 50 gr. salatalık çekir­deği bir kilo balla karıştırılarak ma­cun haline getiri­lir. Günde üç de­fa birer kaşık ye­nir. Ayrıca bu formüle istenirse, 250 gr. tereyağı da hafif ısıtılarak katılır ve aynı şekil­de macun haline gelincene kadar ka­rıştırılarak, aynı miktarlarda yenir.

* 20 gr. karabiber, 50 gr. zencefil, 50 gr. havlıcan ve 20 gr. karanfil toz haline getirilir. Sonra da 600 gr. bal­la karıştırılarak macun kıvamına so­kulur. Sabah ve gece yatarken 1 – 2 kaşık yenir.

* 40 gr. kişniş, 10 gr. damla sakı­zı, 50 gr. akgünlük, 50 gr. rezene, 30 gr. anason ve 250 gr. sinameki toz haline getirilir.

Ayrıca 2600 gr. şeker 1.5 litre suda kaynatılarak şu­rup haline getirilir. Birbirine karıştı­rılan tozlar, yavaşça şuruba katılır ve uygun kıvama gelinceye kadar karıştırılır, cam veya emaye kaplarda muhafaza edilir. Günde 2 – 3 defa 1 – 2 kaşık yenir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web