28 Mayıs 2009 Perşembe

Yağ yakıcı zayıflama çayı

Yazın gelmesiyle birlikte fazla kilosu olanlar ya da kendisini formda hissetmeyenler için sağlıklı kilo vermelerini sağlayacak en basit yollardan biriside Yağ yakmayı sağlayan bitkisel çayları bolca tüketmektir. İşte size hazırlaması basit olan bir bitkisel formül sunuyoruz.

Malzemeler :

4 çay kaşığı Yeşil çay
4 çay kaşığı Mate yaprağı
2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
2 çay kaşığı Kekik

Hazırlanışı : Daha önceden kaynatmış olduğunuz bir litre suyun içine malzemeleri koyunuz. Daha sonra 10 dakika çayınızın demlenmesini bekleyin (çayınız demlenirken kaynatmayınız, suyunuz önceden kaynamış olmalıdır.)

Çay hazırlanırken karışımın içine, kiraz sapı, mısır püskülü, rezene ilave edilirse çay aynı zamanda ödem sökücü özelliğide gösterir.

Not : Çaya şeker ve bal kesinlikle katmayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web