29 Mayıs 2009 Cuma

Diş beyazlatma işlemi dişleri nasıl beyazlatır

Dişler iki şekilde beyazlatılır. Biri ev tipi diğeri de ofis tipi. Ev tipi dediğimiz beyazlatmada hasta muayenehaneye gider, uzman ağzından bir ölçü alır ve hastanın dişlerine uygun şeffaf bir kılıf yapar. Hasta her gece o kılıfın içerisine dişlerin bulunduğu bölgeye ilaçtan sürüyo ve ağzına yerleştiriyor. Hasta uyuyana kadar o kılıf ağzında kalır. Bu işlemi bir hafta boyunca her gece tekrarlar.

Muayenehane de yapılan beyazlatmada ise hastanın sadece iki saat boyunca ağzı açık kalıyor yine dişlerinin üzerine bir jel sürülüyor. Diş etlerini korumak için ayrıca bir jel sürülüyor. Bazen ışınla bazen ışınsız olarak hekim direk beyazlatma yapıyor ve en fazla bir saat içinde sonuç alınır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web