22 Mayıs 2009 Cuma

Suna Dumankaya Selülitle mücadele için ne tür bitkisel formüller uygulanabilir

En önemli şey hamama gidip kese olun. Kese kan dolaşımını olumlu etkiler. Bundan sonra yapacağımız bitkisel ilaçlar daha çok yararlı olur.

Selülit için bitkisel bir formül :
Eşit miktarda susam yağı, Limon suyu, 10 Adet dövülmüş aspirin ve bir tatlı kaşığı okaliptus yağını karıştırın. Dairesel şekilde yukarı doğru masaj yapın. Bol su içip çok yağlı gıdalardan uzak durun. Bunlar selülitin geçmesini sağlayan şeylerdir.

Selülit için başka bir bitkisel formül:
Bir kilo şeftaliyi soyun, robottan geçirin. Bir demet maydanozu 3 dakika haşlayın. Yeşil çay ilave edin ve 4 limon sıkın. Bunu güzel bir kavanoza koyun ve her gün bir su bardağı için. Karışımı taze nane ile tatlandırıp içtiğinizde çok faydasını görürsünüz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web