16 Mayıs 2009 Cumartesi

Oya Öztan Peker Diş beyazlatma işlemi her tür renklenmede işe yarar mı

Sarı renklenmelerde çok daha başarılı olunuyor bu konuda. Eğer bir dişin rengi özellikle griye doğruysa burada beyazlatma işlemi daha zor oluyor. Fakat bahsettiğimiz grilik iki tür olabilir dişlerde. Birincisi dişin kendi yapısından kaynaklanan renklenme, bir diğeri ise kanal tedavisi görmüş bir dişin renklenerek gri ya da mora dönüşmesi.

Eğer kanal tedavisi sebebiyle bir diş griye yakın bir renk almışsa onun beyazlatma sistemi daha farklıdır ve bu konuda uzmanlar daha başarılı olurlar. Çünkü o zaman sadece tek diş beyazlatılıyor. Fakat bütün dişlerde yaygın bir gri renk olduğunda uzmanların işi daha zordur. Sarı ve kahverengi renklenmelerde beyazlatma işlemi çok daha kolay oluyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web