17 Mayıs 2009 Pazar

Sarmaşığın faydalarını Ahmet Maranki anlatıyor...



Önerilen hastalıklar: Yaraların tedavisinde kullanılır. Kanamayı keser, hanımların gecikmiş adetlerini açar.

Kullanım şekli ve dozu:
Çiçeği gölgede kurutulup, dövülerek toz haline getirilir. Bu tozdan bir dirhemi suyla içilir. Tohumu tazeyken dövülüp, sirkeyle kaynatılır. Bu karılım dalak üzerine uygulanırsa, şişkinliği sona erip, ağrısı diner.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web