17 Mayıs 2009 Pazar

Ender Saraç 3 Haftada Selüliti Azaltan Çay Tarifi

Herkes büyük şehirlerdeki kliniklere gidip ekonomik açıdan zorlayıcı tedavileri yaptıramayabilir. Ben bu dizide çok harcama gerektirmeyen, evde, pazarda, markette veya aktarda ya da eczanelerde bulup uyguluyabiliceğimiz ürünleri yapılacak olan sağlıklı zayıflama ve selülit ürünlerini aktarıyorum. Bugün de çok özel bir çay tarifi veriyorum. Etkisini 3-4 haftada görüceksiniz.

MALZEMELER:
*Yarım çay kaşığı funda yaprağı
*2-3 yaprak melissa
*2 adet avakado yaprağı
*1 parmak ucu kadar zencefil
*Küçük bir tutam biberiye
*5-6 adet saplarıyla beraber maydanoz
*İnce bir dilim limon
*2 yaprak sinameki.

HAZIRLANIŞI
Bir su bardağı kadar suya limon hariç tüm bitki ve baharatlar konulur. 2 dakika kadar kaynatılır., 3-4 dakida demlenir. İçine limon eklenir. Şekersiz ve sıcak olarak günde 2-3 kere yapılıp içilir. Bu çayı ne çok aç ne de çok tok karnına için.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web