23 Mayıs 2009 Cumartesi

Gül Kaynak Farklı detoks tipleri var mı

Hepimizin aynı organları var. Yani bir karaciğerimiz, iki böbreğimiz, bir midemiz, kalınbağırsağımız var. Onun için hepimizin yapabileceği ortak şeyler var. Yani herkes eğer belli sıvıları alırsa günlük olarak su tüketimini artırırsa, taze sıkılmış meyve ve sebze suları içerse, hayvansal proteini, ağır karbonhidratları , işlenmiş yiyecekleri, alkolü kahveyi diyetinden çıkarırsa her zaman bir detoksa girebilir.

Kişiye özel detokslarda özel durumlarda bire bir detoks uzmanıyla oturup kendi sağlığınıza ve kendi vücudunuzun karakteristik özelliğine göre bir detoks programı geliştirebilirsiniz. Ama herkesinde yapabileceği belli başlı şeyler var.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web