16 Mayıs 2009 Cumartesi

Ahmet Maranki Pratik Bitkisel Formüller

  • Ayrık kökü, ardıç tohumu, zeytin yaprağı, kekik, biberiye gibi bitkiler çay gibi demlenip içilirse,kolesterolün düşmesini sağlar.
  • Biberiye ve zerdeçal toz haline getirilip, yemeklere yarım çay kaşığı kadar eklenir.
  • Yeşil çayın kolesterolü düşürücü etkisi vardır.
  • 1 bardak kaynar suya, 1 çay kaşığı zencefil konulur. 10 dakika bekletilip, günde 3 bardak içilir.
  • 1 bardak suya 4-10 gram zerdeçal konulur. 10 dakika kaynatılıp, günde 2-3 bardak içilir.
  • 5 bardak suya, 100 gr hayıt tohumu konulur. 10 dakika kaynatılır. içine 1 limon sıkılıp, 2 adet aspirin, 30 gr karabaş otu, 10 gr oğul otu ilave edilir. 10 dakika bekletilip, 1 günde tüketilir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web