26 Mayıs 2009 Salı

Detoks yaparken nelere dikkat etmek gerekli

Detoks diyeti yapılırken en önemli şey sıvı alımıdır. Bol bol su içmeniz gerekiyor. Onun dışında mineral, vitamin ve enzim alımına devam etmek gerekiyor. Uzmanların çok fazla taze sıkılmış meyve ve sebze suları tavsiye etmelerinin nedeni bunlarda çok fazla mineral, vitamin ve enzim var . Yani vücudumuzu yiyeceklerden uzak tutarken mineral, vitamin ve enzim çok önemli. Bu üçünü muhakkak çok almamız gerekiyor ki vücudumuz zayıf düşmesin.

Sabah uyandınız bi poğaça ya da simit yediniz, öğlen bir makarna akşam da bir kebapçıya gittiniz ve et yediniz. Bu şekilde yaparsanız vücudunuz istediği vitamin, mineral ve enzimlerden hiç birisini almamış olabilirsiniz. Onun için tersine detoksta vücudunuzu bu üçlüyle çok çok beslemeniz lazım. Bunun için taze sıkılmış meyve ve sebze suları çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web