21 Mayıs 2009 Perşembe

Kayısı yağının faydaları

Kayısı yağı deyip geçmeyin.O kadar çok faydası varki.Hem doğal cilt bakım ürünü hemde yaşlılılarda ortaya çıkan kırışıklığı azaltıyor.
İçerisinde bulunan A vitaminiyle cilde nemlilik kazandırıp,doğal bir parlaklık ve canlılık kazandırırken akneleri de temizliyor.
Kayısı yağı aynı zamanda kalsiyum,magnezyum,arotin ve betakaroten maddelerini içerdiğinden yaşlılıkta ortaya çıkan kırışıklıkların azalmasında büyük rol oynuyor.
Uzmanlar;cildin doğal güzelliği için haftada bir gün, kuru ciltlerde ise günde bir defa deriye kayısı yağı sürülmesinin tavsiye ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web