29 Mayıs 2009 Cuma

Ender Saraç Karaciğer için enginar detoksu

Enginarın dış çanak denilen yapraklarından 4-5 tane, sapının yapraklarından 2 tane yarım lire suda 3-5 dakika kaynatın. 5-10 dakika demleyin.

Yaprakları suyun içine sıkıp süzerek çıkartın ve ılınmaya bırakın. Bu suyun içine başka bie kapta kaynattığınız 1-2 tatlı kaşığı hindiba otunu ekleyip sabah akşam 1 çay kaşığı bal, 1/4 çay kaşığı zerdeçal ve 5-6 damla limonla tüketin. Kesinlikle ılık tüketin gaz yapabilir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web