17 Mayıs 2009 Pazar

Haluk Saçaklı Basenleri inceltmek için neler yapılabilir

Basenleri inceltmek için ilk yapacağımız şey yeterli ve dengeli beslenmektir. Vücudumuzun ihtiyacı olan bütün besin öğelerini almalıyız. Altını çizerek söylemek gerekir ki aç kalarak kilo verilmez kilo alınır.

Basenleri eritmek için o bölgeye yönelik aktiviteler var. Mesela direnç egzersizleri hem kalçada ki hemde o bölgede ki kasları güçlendirebilirsek yağ yakımı daha üst sürelerde olur. Ama 6 hafta boyunca direnç egzersizleri yapılması gerekiyor.
Kadınlarda bu konuda ki en büyük korku ise kaslanma korkusur. Kaslanırlarsa çirkin göreneceklerini sanırlar ama kadınlar genetik olarak o kadar kısa sürede çok aşırı şekilde kaslanmazlar. Kadınlar yağları eritip kas yaptıklarında daha terli toplu gözükürler. Yağlar gibi yaygın olmaz kaslar.

Bir terazinin bir kefesine 1 kilo pamuk koysunlar, öbür kefesine 1 kilo kurşun koysunlar. Pamuk yağ, kurşun kastır. Giden 1 kilo yağ kalça bölgesinden gider. Ama gelen 1 kilo kas kurşun gibi küçülür, genişlemez, bu endişeden uzak dursunlar.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web