21 Mayıs 2009 Perşembe

Afrodizyak Masaj Yağı

Afrodizyak masaj yağını kendiniz evinizde hazırlayabilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken konu bu karışımın uyarıcı etkisinin çok fazla olmasıdır. Karışımı hazırlarken kullanacağınız yağların kokuları çok etkilidir.

Malzemeler:

a. 100 ml badem yağı veya avakado yağı

b. Her birinden 6 damla olmak üzere gül, lavanta ve kişniş otu yağı

c. Yarım vanilya çubuğu

Hazırlanışı:

Bütün malzemeleri birbirine iyice karıştırıp, koyu renkli cam bir şişeye koyun. Ardından vanilya çubuğunu da bütün olarak şişeye atın. Karışımı ışıktan uzak bir yerde 48 saat dinlenmesi için bekletin.

Bu yağın miktarını 30 ml'ye düşürerek parfüm olarak da kullanabilirsiniz. Nasıl kullanılırsa kullanılsın uyarıcı etkisi çok yüksek olacaktır.

Kullanımı:

48 saat beklettikten sonra, vücudunuza masaj yaparak karışımı sürün

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web