19 Mayıs 2009 Salı

Ahmet Maranki Sedef Otu ile ilgili anlatıyor...



Önerilen hastalıklar: İştahı açar ve sindirimi kolaylaştırır. Mide rahatsızlıklarına iyi gelir, gaz söktürücüdür. İyi bir yatıştırıcı özelliği vardır. Spazmları çözer. Kalp çarpıntısı ve endişeden doğan sorunları en aza indirger. Adet söktürücüdür. Kadınlarda aybaşı dönemini kolaylaştırır ve düzene sokar. Terleticidir. Solucan yada kurtları düşürücü etkisi vardır. Sedef otu ayrıca romatizma ve karın ağrılarına da etkilidir.


Kullanım şekli ve dozu:
Kurutulmuş çiçekli dallarından toz halinde ve damıtılarak faydalanılır.


Sedef otu gebelikte kullanılmamalıdır. Çok etkili bir çocuk düşürücüdür. Yüksek dozda alınırsa zehirlenmelere yol açabilir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web