6 Şubat 2009 Cuma

Maranki'den Öksürük İçin Turp ve Bal

Bir televizyon programına katılan Ahmet Maranki kuru öksürük için turp ve bal ile hazırladığı kürü açıkladı. Kürü her gün yeniden taze hazırlamak gerekiyor. Kullanım süresi 7 gün. Kullanılan balın hakiki bal olmasına dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor Ahmet Maranki.

Malzemeler:
1 adet turp
1 tatlı kaşığı bal

Hazırlanışı:
Turpun üst kısmını içine bir tatlı kaşığı bal konulacak şekilde oyun. Sapının olduğu alt kısmı kesin. Oyduğunuz yere bir tatlı kaşığı balı akıtın ve kestiğiniz kısım alta gelecek şekilde bardağa oturtun. Sabaha kadar suyunun süzülmesini bekletin. Çıkan suyu her sabah 7 gün boyunca için.

Şifa olur inşaallah...

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web