19 Şubat 2009 Perşembe

Ahmet Maranki "3 gün içinde kalın bağırsaklarınız düzelecektir!"

  • Taze sıkılmış portakal suyu içine zencefil ve zeytinyağı eklenip yemek aralarında içilir, aç karna içilmez.Bedeninizdeki toksinlere karsı ve kalın bagırsakta arınmayla ilgili çok iyi neticeler alırsınız.Kırmızı pancar, ıspanak, havuç ve elmanın suyunu sıkıp içerisine bir gün tere bir gün roka karıştırarak 7 gün boyunca için.İçine bir kaşık zeytinyagını karıştırmayı unutmayın.

  • Kalınbagırsak, basur sorunları için akşamları 5er adet kuru incir, gülkurusu kayısı ve mürdüm eriğini bir litre suyun içinde 1 saat bekletin suyunu için.Meyveleri yiyin.

3 gün içinde kalın bagırsaklarınız düzelecektir!

Prof. Dr. Ahmet Maranki

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web