4 Ekim 2008 Cumartesi

Ozonize Zeytinyağı

Ozonize zeytinyağı nedir? Ne işe yarar? Nasıl elde edilir? Bu soruları eminim ki her birimiz merak ediyoruzdur.Bizler de merak ettikleriniz köşemize bu gizemli cevapları yerleştirmek için Ozonterapist doktorlarımızla bir brifing yaptık.

İşte mucize binbir derde deva,OZONİZE ZEYTİNYAĞI;

Binlerce yıldan beri tıbbi tedavi yanında kozmetik amaçlı olarak da kullanılmakta olan zeytinyağı içeriğindeki zengin vitamin ve minarelerden dolayı doğal bir ilaç özelliği taşımaktadır.

Zeytinyağı doğanın diğer bir armağanı olan OZON ile kombine edildiğinde özellikle deride oluşan birçok hastalığın tedavisinde başarı ile kullanılan mükemmel bir ürünü oluşturmaktadır.

Ozonize zeytinyağı uygulandığında;

Bölgedeki kan akışı artar,dokulara daha fazlakan gider ve yaşlı hücrelerin yenilenmeleri hızlanır.Ciltteki kırışıklıklarda düzelmeler görülür,pürüzsüz cilt oluşmaya başlar.Cildin elastikiyetini sağlar.Cildi nemlendirir,yumuşatır,bakımını yapar,yıpranmalarakarşı korur.Cildin yaşlanmasını önler.Doğal cilt güzelliği ve sağlığının yenilenmesi,korunması için mükemmel bir destektir.

Bebeksi görünüşünüzü geri kazanabilmeniz ,sağlıkla parlayan sıkı-güçlü bir cilde sahip olabilmeniz için en uygun çözümlerden birisidir.

Çatlak dudaklara uygulandığında çabuk ve kesin sonuç verecektir.

Baş ağrılarınızda ağrıyan bölgeye ozonize zeytinyağı ile masaj yapmanız etkili olacaktır.

Kullanım yerleri;

Mantar enfeksiyonları

Deride meydana gelebilecek kabarcıklar(isilik)

Çatlaklar

Yanıklar

Kızarıklar ve şişlikler

Uçuk/HSV enfeksiyonları

Egzema

Sivilce

Hemoroid

Sedef hastalığı(Psoriasis)

Çıban

Açık yaralar,yatak yaraları

Fistül

Selülit

Akne

Diş eti enfeksiyonları

Saç dökülmesi

Kafa derisi efeksiyonları

Koltuk altı bakımı ve koruyucusu

Vajinal hastalıklar

Kulak enfeksiyonları

Sıyrıklar ve incinmeler

Baş boyun ağrıları

Bacak ülseri

Böcek ısırmaları

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web