11 Ekim 2008 Cumartesi

Cildi yaşlanmadan koruma

Cildin dış etmenlerden dolayı yaşlanma süreci artmakda olup içden ve dışdan beslenmesi ve takviya alması

gerekiyor..Ayrıca cilt bakımı için yirmi yaşlara girmeden önce başlanması gereklidir..Cildin anti oksidan ürünlerle on yaşlarında tanışması gerektigini söyleyen uzmanlarda ağızdan alınan besinlerle tüm bedene yayılmakta ve diretk cildimize hedeflenmiyor..Daha sonra cilt üzerinde etkisini gösteriyor.Güneş ile cildin yapısı bozulurken korunmak önem taşıyor.

Cildi etkileyen faktörler ise sigara, dış etmenler ve mevsimsem dönem değişiklikleri yer alıyor.On yaşlarından itibaren cilt bakımı yapılabilir.Ayrıca anti oksidanlarda bu yaşlarda kullanılmalıdır.Ergenlikden önce sivilcelere müdahele şarttır..Cildin sağlığını korudukdan sonra güzellik kremleri kullanılması öneriliyor..

Otuz yaşlarına kadar başlamadıysanız otuzlardan sonra anti oksidan ürünlerle anti aging olarak etkisini göstermesi için başlamalısınız..Ayrıca güneşden her mevsim korunmalısınız.Cildiniz için sebze ile meyveler ile vitaminli ürünler tüketmeli ve nemlendirici ürünler kullanmalısınız.

Makyajdan öncesinde ise hemen nemlendiriciniz kullanın ve daha sonra üzerine koruyucu ile fondoteni kullanın…Makyaj ürünleri güneş koruyucu özellikleride içerdiğinden hem güzel olup emde cildin sağlığını korumanız mümkündür.

Ayrıca çok pahalı kozmetin ürünlerin çok iyi olduklarını düşünmeniz boş yere para harcamanıza sebeb olacaktır.Bu yüzden ihtiyacınıza ve yaşınıza göre ürünler seçmelisiniz..

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web