11 Ekim 2008 Cumartesi

Makyaj Çıkartıcılar

Su : Makyaj yapmayanlar yada hafif yapanlara uygundur.Alkolsüz ve hafif olduğu için her cilt tipine uygun ph içerir.Durulamadan pamukla yüz ile boyuna uygulamak yeterlidir…Temileyici ve yatıştırıcı bitkisel özelerle zengin olduklarından dolayı cildi sıkılaştırıp güçlendirir.

Süt : Yoğun olan makyajınızı cildinizi yıpratmadan çıkartır..Cilt tiplerine göre çeşitleri bulunur.Akıcı olduklarından dolayıda yumuşak temizlik sağlar.Yüze yada boyuna pamukla silebilirsiniz.Son artıkları temizlemek içinde tonikle silin.

Yağ : Yoğun makyaj yapanlara dayanıklıkları yüksek olan yağlı rujları ve suya dayanıklı olan rimelleri tam anlamıyla temizlerler.İsimlerine yağ densede yağsız ve her cilde uygundurlar.Nemsizliği giderirler ve cildi yumuşatırlar.

Mendiller : Hafif makyajları olanlara uygundurlar.Nemli ve alkosüz bu mendillerle göz ve yüz ile boyun makyajı temizlenebilir.Özelliklede yolculuklarda pratiklik kazandırırlar.Birçok çeşitleride bulunur.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web