16 Ekim 2008 Perşembe

DR.MURAD'TAN GÜZELLİK ÖNERİLERİ

Blanchet, Renee Zellweger, Hillary Swank, Beyonce Knowles, Sarah Jessica Parker gibi dünyanın en ünlü isimler bulunan klinikte 3 gün geçiren Ebru Şallı Dr. Murad ile görüşen ilk Türk celebrity oldu.
Dr. Murad’ın dünyaca kabul edilen “Su Prensibi”ne göre; Ebru Şallı’nın önce hücrelerinin suyu tutabilme kapasitesi belirlendi; sonrasında cilt güzelliği ve vücut sağlığı için uzmanlar eşliğinde sağlıklı yaşam çalışmalarına, yoga ve pilatesten, beslenme uzmanlarına kadar her türlü hizmetten yararlandı.
Uzun süredir Dr. Murad’ın ürünlerini kullanan ve kitaplarını okuyarak sağlığını ve beslenmesini buna göre düzenleyen Ebru Şallı; Dr. Murad’tan sağlıklı güzellik konularında bilgi aldı ve en son gelişmeleri öğrendi. merkezdeki tüm uygulamalardan faydalanan Ebru Şallı’nın yapılan testler sonucunda biyolojik yaşı 23 çıktı.
Öncelikle vücudun yaşlandıkça su kaybettiğini belirten Dr. Murad’ın Su Prensibi’ne göre hazırlanmış ve hücrelerin su tutma kapasitesini belirleyen özel cihazlarına giren Ebru Şallı’nın sonuçlarını değerlendiren Dr. Murad “Ebru Şallı’nın sonuçları mükemmel ve hayatımda gördüğüm en iyi değerler arasında.” Ebru Şallı’nın test sonuçlarının en iyi değer olan %99 olduğunu söyleyen
Dr. Murad; zaten %100 bir sonuç olmayacağını belirtti. Dr. Murad’tan sağlıklı güzellik konusunda tam puan Ebru Şallı’nın yapılan testlerse hiç kırışığı, aknesi ve güneş lekesi olmadığı ortaya çıktı. Ebru Şallı’nın gördüğü en güzel kadınlardan biri olduğunu belirten Dr. Murad Şallı’ya “senin güzelliğin sadece test sonuçlarınla alakalı değil; çok güzel ve içten gülümsüyorsun ve hiç makyajsız bile güzel olmayı başaran çok ender kadınlardan birisin” dedi.
Ebru Şallı’ya sağlıklı güzellik sırlarını veren Dr. Murad; “cildinize ne sürdüğünüz ve ne yediğiniz çok önemli ancak bunun yanısıra olumlu düşünen, kendini geliştiren ve mutlu olmak için çaba sarfeden insanların her zaman daha sağlıklı ve daha güzel olduğu bir gerçek. Güzel bir gün geçirirken neden kötü bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz. Bu en önemli prensibiniz olsun” dedi
Ebru Şallı’ya ’su prensibi’ni açıklayan Dr. Murad “yaşlandıkça hücrelerimizdeki su miktarı azalır, vücuttaki su miktarı düştüğü için cilt kurulaşır. Sadece cildimiz bundan etkilenmez bütün vücudumuz etkileni eksilen suyu asla günde sekiz bardak su içerek tamamlayamazsınız. Cilt gençliği için, cilde yeterli su verebilmek için gerekli olan suyu ’yemek’ gereklidir.
Çiğ sebze ve taze meyveler içlerinde yapılandırılmış suya sahiptir. Beslenmeniz çiğ sebze ve meyve ağırlıklı olmalıdır” dedi. Ebru Şallı’nın sağlıklı güzelliğinin en önemli sırlarından birinin bilinçli beslenmesi ve vejeteryan olması olduğunu belirten Dr. Murad “mümkün olduğunca çiğ beslenin, çiğ sebze ve meyvelerin yenmesi hem sindirim sistemi hem de sağlık için çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web