11 Ekim 2008 Cumartesi

Anti-aging kremler nedir

Zamanla ciltte oluşan yıpranmaları anti aging losyonlar ile gidermeye çalışılıyor..Bunlar kırışıklıklarınızı yok etmezler ancak geciktirirler yada azaltırlar. Nemlendiriciler ise uv ışınlarına karşın koruyucudurlar..Ancak içinde E ile C vitaminleri retinol gibi antioksidanlar bulunması önemlidir..Çinko ve magnezyum cildin nemini tutarlar….C vitamini cildinizi gergin tutarken E vitaminide serbest radikalleri engeller.

Alından göz altı kırışıklıklarına kadar olan yerleri kremler ile giderilme imkanı varken anti aging ürün kremlerin ücretleri biraz pahalıdır.Kırışıklıklar orta yaşlardan sonra başladığı için serum kullanmaya bu yaşlarda başlamalısınız..Cildinize göre rahatlatıcı serumlar seçin..Günde iki defa uygulayın.. Daha sonra nemlendirici yada bakım kreminizi kullanmalısınız..Ayrıca her haftada piling yapabilirsiniz…

Cildinizin temiz olması demek daha güzel ve pürüzsüzlük demekdir.Kirlerden ve ölü hücrelerden arınan deriniz daha çabuk yenilenecek ve parlak gözükecektir…Ayrıca cildinize göre bakım yapmanız şarttır..Herkesin kendisine göre krem seçmesi önemlidir.Ayrıca kurutucu sabunlardan uzak durmalı nemlendirici içeren ürünlerle temizlemelisiniz…Kendinize göre cilt bakımı yapmak için uzmanlara görünmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web