30 Ekim 2008 Perşembe

DR.ENDER SARAÇ'TAN ÖKSÜRÜĞE DOĞAL İLAÇ

Yaklaşmakta olduğumuz kış günlerinde artan hastalıklardan kurtulmanın en iyi yollarından biride sağlıklı beslenmektir.Bol meyve ve sebze tüketimide yaparak en azından metobolizmamızı güçlendirebiliriz..
Bol gripli geçen kış mevsiminde en müzdarip olduğumuz dertlerden biride inatçı öksürüktür.Dr.Ender Saraç'ın önerdiği siyah turp ve bal karışımı öksürüğü dindirmekte oldukça faydalı..Nasılmı yapılıyor.İşte tarifi:
Siyah turpu güzelce oyacak yardımıyla 5-6 yerinden alt kısmı hariç oyun.Çünkü alt kısımdan bal akmasın.Deliklerden balı boşaltın ve kenara ayırdığınız kabak parçacıklarıyla açtığınız delikleri tekrar kapatın.24 saat boyunca beklettiğiniz bu karışımın öksürüğü kestiğini görünce ne kadar faydalı bir şurup meydana getirdiğinizi göreceksiniz....

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web