11 Ekim 2008 Cumartesi

Günlük Cilt Temizleyicileri

Suyla birlikde durulanabilen krem yada köpükleri tercih ediniz.Musluk suyu temiz olsada tek başına makyaj artıklarını gideremez.Yüzünüzü yıkarken ılık suyla yıkayın.Kirleri gidermede daha etkidir…Daha sonra ise soğuk suyla yıkayarak gözenekleri sıkılaştırın.Cildinizi daha sonra hemen kurulamalısınız..Su buharlaşırken cildinizi nemsiz bırakabilir..
Jeller hafif oldukları içinde yağlı ile karma ciltlere uygundurlar.Cildinizi kurutmadan temizlerler..Bazı türlerinde anti bakteriyel ile cildi yatıştıran maddelerde içerenleri vardır.Küçük bir fırça ile uygularsanız yeterli olacaktır.Fırçayı ıslatıp fazla suyu silkeledikden sonra küçük bir miktar alarak temizleme yapmanız uygundur.Dairesel olarak fırçalayın. Sivilceleriniz varsa fırçayı bırakın ve sadece parmaklarınızı kullanın.

Kremler hassas kuru ciltler için uygundurlar.Besleyici maddeler oldugundan koyu kıvamdadırlar….Kızarıklıkları önleyici ve yatıştıran maddelere bulunur

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web