10 Ekim 2008 Cuma

İBRAHİM SARAÇOĞLU KARAÇİĞER YAĞLANMASI

Karaciğer Yağlanmasına Maydonoz ve Limon Kürü:Küçük yaprakı 15-16 dal maydanozu blandra koyun üzerine yarım bardak klorsuz su 2 yemek kaşığı limon suyu koyarak çalıştırın,yeşil renkteki mucize içeceği 15 gün boyunca günlük olarak hazırladığınız bu suyu için,daha sonra 5 gün ara verin ve 15 gün daha ara vermeden içip kürü tamanlayın,eğer karaçiğerinizde aşırı yağlanma varsa aşağıdaki kürüde beraberinde uygulayın.
Aşırı karaciğer yağlanması olanlar :Yukarıdaki küre ilave olarak 1 bardak suyu kaynatın içine 1tatlı kaşığı lavanta çiceği ilave edin ve 8 dakika kaynatın sabahları maydanoz limon suyunu akşamlarıda lavanta suyunu içmeliler.
kaynak:saracoglu

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web