7 Haziran 2009 Pazar

Reiki nasıl öğrenilir

Reiki öğrenmek aslında çok kolay. Daha önce öğretmen seviyesine gelmiş bir kişi yani bütün aşamaları almış bir kişi bu konuda size yardımcı olabilir. Herkes reiki uygulamacısı olabilir, öğrenmek için birkaç saatlik eğitim veren uzmanlar olduğu gibi bir tam günlük detaylı eğitim veren uzmanlarda vardır.

Bu eğitim içerisinde kişilere enerji aktarımı yapılır. Bu enerji aktarımı bir kere yapıldığında hayat boyu sizinle kalır ve siz hiçbir çaba göstermeden ellerinizi koyarak reiki şifacı olmanız sağlanır.
Bunu herkes yapabilir mi öğretmen olabilir mi diye soracak olursanız ever herkes yapabilir bunu.

Reikinin en güzel taraflarından birisi zaten budur. Herkese açık çok evrenseldir. Sağlıklı olan kişiler sağlıksız olan kişiler, dini inançları ne olursa olsun herkes reiki yapabilir. En önemli tarafı eğitimin çok kısa sürmesi ve kolay uygulanmasıdır. Bugün ülkemizde hemen hemen 1000 civarında reiki hocası bulunmaktadır. Eğer gerçekten reiki yapabileceğinize inanıyorsanız bir reiki öğreticisi bularak kısa sürede reiki öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web