22 Haziran 2009 Pazartesi

Akupunktur ile baş ağrısı ve migren tedavisinde istenen sonuç alınamazsa ne yapılır

Bize başvuran bağ ağrılı hastaların çoğu diğer bütün yöntemleri denemiş hastalardır ve bizde bugüne kadar gelen hastalarda hep en zor olanlarıdır ve bugüne gelindiğinde değerlendirilmelidir ki bu azımsanmıyacak bi durumdur çünkü kolayca tedavi edilebilecek yöntemler zaten başka yollarla giderilmiştir . akupunktur bütün baş ağrılarını tedavi edebiliriz diyemeyiz. kesin tedavi edebiliriz demek yanlıştır fakat akupunktur ile ciddi bir başarı elimizde mevcuttur.

Akupunktur uygulayarak baş ağrısı tedavi edemediğimiz hastalarda vardır onlar için diyebileceğimiz birşeyimiz yok ama belli bir süre sonra akupunktur ile tedavi tekrar denilebilir. ağrı kesiciler tabiki zaten kesin kullanmaktadırlar onlar bizim amacımız akupunktur uygulayarak o ağrı kesicileri içmez hale getirmektir. sonuçta aldığı ağrı kesiciyi azaltmak bile akupunktur açısından başarı sayılabilecek bir çok hasta vardır ama hiç bir etki yaratmadığımız hastalar varmı tabi ki vardır ama en azından akupunktur denemiş oluruz. onun dışında benim önerebileceğim tekrar ilaç kullanmaktan başka yapabilecekleri birşey yok…

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web