11 Mart 2009 Çarşamba

Ebru Şallı'nın makyaj stili

Normal ve pürüzsüz bir cilde sahip olan Ebru Şallı Tan, Murad'ın C vitaminli ve narlı cilt bakım ürünlerini kullanıyor. Aşırı nem ve sıcaktan dolayı yazın ortaya çıkan ufak sivilcelere karşı da Murad'ın akne serisinden ürünleri tercih ediyor. Evde Clinique'in arındırıcı maskesini ve Murad'ın C vitaminli kürünü dönüşümlü olarak kullanan Şallı Tan, profesyonel bakım için M-Onep'e gidiyor.
Çok ağır makyaj yapmayan Şallı Tan, La Prairie'nin pudrasını kullanıyor. Göz altlarına aydınlatıcı sürüyor. Yanaklarda ise pembe tonlarda bir allık kullanıyor. Piyasadaki yeni ürünleri takip ediyor. Far olarak koyu renkler yerine pembe, mavi, açık gri, turkuaz ve mor gibi canlı renkleri tercih edin. Eskiden hep parlatıcı kullanan Şallı, son bir iki yıldır ruj kullanıyor. Dudak rengine yakın hafif pırıltılı rujları seviyor.
Makyajda hem gözlerin hem dudakların ön planan çıkarılmasından hoşlanmıyor. Birini seçilmesi ve onun ön plana çıkarılması gerektiğini düşünüyor. Göz içlerine krem renkli kalem çeken Şallı, bunun gözlere canlılık kattığını, yorgunsanız daha enerjik gösterdiğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web