27 Mart 2009 Cuma

Ahmet Maranki Ciğer Otu hakkında açıklıyor...




Önerilen hastalıklar: Göğsü yumuşatıcı ve kan yapıcı etkisi oldukça fazladır. Akciğere hastalıklarına şifadır. Öksürüğü kesip, balgam söktürür. Aynı otun ishale karşı etkisi de bilinmektedir. Cilt iltihaplarının, egzamaların ve yaraların tedavisinde faydalıdır.

Kullanım şekli ve dozu: 2 çorba kaşığı ciğer otu, yarım litre kaynar suyla haşlanıp, 1 saat bekletilir. Yemeklerden sonra 3 öğün birer çay bardağı alınır. Ciğer otu lapa yapılarak çıban ve iltihap üzerinde bir süre bekletilir.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web