28 Mart 2009 Cumartesi

Deniz Üzümü




Önerilen hastalıklar: Kan basıncını artırır, düşük tansiyon için çok faydalıdır. Astım, bronşit, saman nezlesi ve sinüziti iyileştirici özelliği vardır. Romatizma ağrılarını dindirir.

Kullanım şekli ve dozu: Dalları su ile kaynatılarak, meyveleri yenilerek kullanılır. Sabah ve akşam, yemeklerden önce birer çay kaşığı birer bardak suda karıştırılarak içilir. Beş dakika kaynatılmasında da bir mahsur yoktur. Yaprak ve meyveleri ıhlamurla kaynatılarak içilirse terletir ve ateş düşürür.

Hiçbir yan tesiri olmamasına rağmen az kullanılmalıdır.

Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web