31 Mart 2009 Salı

Ahmet Maranki: Fıstık Çamı hakkında...




Özellikleri: Akdeniz ülkelerinin tamamında yetişir. Ülkemizde en çok Ayvalık, Aydın ve Muğla’da yetişir.

Kullanım şekli ve dozu:
Balla ezildiğinde elde edilen macun, kuvvet verici olarak kullanılır. Zeytinyağlı yemeklere ve iç pilava katılır.

Bu bitki KOBİK tarafından bitkisel karışım destek ürün tableti olarak üretilmiştir.


Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web