27 Haziran 2008 Cuma

SAGLIKLI ZAYIFLAMA

Zayıflamak...zayıflamak tüm bayanların en büyük arzusu,fakat önemli olan sağlıklı bir şekilde zayıflamak olsa gerek..Bunun içinde bir çok yollar denenmiş, pek çok diyet listeleri hazırlanmış, her pazartesi diyete başlanmış, her çarşamba o diyet bırakılmış ve bir türlü istenen kiloya inilememiştir. Önemli olan ne biliyormusunuz,boğazımıza sahip olmak...Herşey beyinde bitiyor..Ama biz yinede Alternatif tıptan ümidimizi kesmeyelim.Her yolu tekrar tekrar deneyelim.
Mesela;
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
Bu iki mucizevi karışımı 1 fincan suda kaynatıp,ılındıktan sonra kahvaltıdan yarım saat önce içilecek,akşam yatmadan önce içiniz...Umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web