11 Haziran 2008 Çarşamba

PROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLU

Prof dr ibrahim saraçoğlu'nun sınava gireceklere öneriler
ZİHİNLERİNİ AÇMAK İÇİN
Can eriği mükemmel bir zihin açıcıdır;Diyen Saraçoğlu can eriğinin tatlı olduğunu, hafif ekşi olanı ise papaz eriğidir. Birbirine görünüş olarak çok benzediği için tadına bakarak alınmalı dedi.
Unutkanlığı gidermek için ise;taze olarak sıkılan havuç suyunu yatmadan önce 1 bardak içilmesi gerektiğini belirtti(havuçları alırken ise kolay büyülmeyen sert ve kum havuçu olmasına dikkat edilmelidir diye vurguladı)
Zihin yorgunluğu için;1çay bardağı normal koyulukta koyduğunuz çayın içine 10-12 tane kuru karanfil atarak karıştırın ve için mükemmel bir dopingdir; bedeninizdeki bütün yorgunluğu alır ama günde 2 defadan başka içilmemelidir, ve sadece yorgun olduğunuzda içmelisiniz diye açıklama yapan saraçoğlu hiç bir şeyi sürekli kullanıp vücudunuzu alıştırmayın sadece gerekli olduğunda kullanın dedi.
kaynak:sedasayan lütfen kopyalamayın emek sarfedip kendim yazdım

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web