9 Haziran 2008 Pazartesi

BÜYÜK GÖĞÜSLERE BİTKİSEL ÇÖZÜMLER

aha önce küçük göğüslere bitkisel çözümler adlı yazımızı sizlerle paylaşmıştık.Şimdi sırada ise büyük göğüslere bitkisel çözümler var..Nasıl küçük göğüsler sorun teşkil ediyorsa bazı kişilerde de büyük göğüsler sorun olmaktadır..İşte şimdi büyük göğüsleri küçültmek ve deriyi canlandırarak gevşemeyi önlemek amaçlı bitki kürü;
Demlenmiş yabani kekik,meşe kabukları ve ya biberiye yapraklarıyla kompres ve günde bir bardak içmek
Sarkma eğiliminde olan göğüsler için ise;
1 litre su için,1/2 tutam kırlangıç otu(yaprak ve çiçek),1 tutam lavanta(çiçek)
1 tutam ısırgan(taze yaprak) ve 2 baş papatya
Suda bir gece bekletilmiş yukarıda ki karışımla göğüs banyosu ,kompres ve masaj yapmak
Yenmesi Faydalı Olan Yiyecekler
Daha diri göğüslere sahip olmak isteyenlerin tüketmeleri gereken besinleri ise şunlar:
Sarımsak ve fesleğen gibi lezzet vericiler; soya gibi kuru baklagiller; buğday ve pirinç gibi tahıllar; bezelye, havuç ve patates gibi sebzeler; hurma, nar, vişne ve elma gibi meyveler. şevket otu, karahindibağ, melek otu, beş parmak otu… İçecek olarak da kahve olarak sıralayabiliriz.."

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web