18 Haziran 2008 Çarşamba

İBRAHİM SARAÇOĞLU VE ADET DÖNEMİ İÇİN ÖNERİLER

ADET (REGLİ) DÖNEMİ ;Bayanların adet dönemi(regli) oldukları zaman canları tatlı ister,tatlı yemeleri ise çok faydalıdır. Yedikleri tatlıların üzerine mutlaka bol bol tarçın döksünler tarçın mükemmel bir baharattır diyen saraçoğlu,Akşam yatmadan önce 1 porsiyon bol tarçınlı tatlı sabahları dinç kalkmalarını sağlıyacaktır dedi.
ADET DÖNEMİNDEKİ ŞİŞLİKLERİ GİDERMEK İÇİN;25-30 Tane kurutulmuş kiraz sapını 1su bardağı suda 5 dk kaynatıp ılıdıktan sonra günde 2kere sabah ve akşam olmak üzere içsinler vücutlarındaki bütün şişlik gidecektir.diyen saraçoğlu,kiraz sapının Allahın bir lütfu olduğunu meme kanserine yakalananlar içinde mükemmel bir yardımcı olacağını belirtti.
Kaynak:sedasayan

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web