21 Eylül 2008 Pazar

Sıkı ve yumuşak bir cilt için Keten tohumu yağı

Keten tohumu yağı ve keten tohumu cildi yumuşatmaya yarayan Omega-3 kaynağıdırlar ve aynı zamanda cildi sağlıkla besleyen karoten ve E vitamini bakımından da zengindirler.

Keten tohumu yağı cildinizi sıkı ve yumuşak yapar. Keten tohumu içeriğindeki lignan adı verilen koruyucu fıtonutrient'ler bakımından da zengindir ve bu da cildinizin hem genç hem de yumuşak kalmasını sağlar.

Daima küçük şişelerde ve dondurulmuş olan keten tohumu yağlarını tercih edin ve şişeyi açtıktan sonra da altı hafta içinde tüketmeye bakın ve asla ısıtmayın, ideal dozaj günde bir ya da iki yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu ya da bir yemek kaşığı soğuk presli organik ketentohumu yağıdır.

Aklınızda bulunsun: Keten tohumunun içindeki yararlı EFA'lara ulaşabilmek için keten tohumlarını çekmeniz gerekmektedir. Keten tohumunu bütün olarak alın ve kahve değirmeninde çekerek tüketin.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web