21 Eylül 2008 Pazar

Cilt Kırışıklıkları Nasıl Giderilir

Genel olarak otuzlu yaşlardan itibaren boy gösteren kırışıklıklar sizin kendinizi kötü hissetmenize neden olabilirler.Ancak kısa yoldan dört formül ile bunlardan uzaklaşmanın yolları da var.

1- Alın için C vitamini : DHEA hormonu bulup kullanabilirsiniz ancak yok ise avakado da size yetecektir. Alın için on beş gün süresince her akşam limon suyu ve avakodu yemelisiniz.İlk beş günde bunun etkilerini göreceksiniz. Limon avakadonun vitaminlerini artırır.

2-Ağız Çevresine Soya Ürünleri : Ağız çevresinde buruna doğru giden çizgilerden uzak durmak için bol miktarda soya ürünlerini yemelisiniz.. İçinde flavonoit denen koruyucular bulunur.Ayrıca bir çok cilt bakımı kremlerindede bulunan soya ile on beş güne kadar sonuçlarını alabilirsiniz. Soyalı kremlerle beş dakika parmaklarınızın ucları ile dairesel masajlarda yapın.

3-Üst Dudak İçin Zeytinyağı : Dudakların üstü çoğu zaman es geçilebilir..Nemsi kalan bu kısımlar için size zeytinyağı yetecektir.Parmaklarınızla masaj yapın.

4 - Dekolte Bakımı İçin Yeşil Çay : Dekolte ile boyunda oluşabilecek kırışıklıklar için ise her gün üç bardak yeşil çay içmelisiniz…Ayrıca maske olarakda kullanın..

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web