21 Eylül 2008 Pazar

Güzellik uzmanından öneriler

Güzel kalmak için dengeli beslenmeli, iyi uyuyup erken yatmalı vede sebze ile meyveyi bol miktarda tüketmelisiniz.

Cilt bakımı yapacak olan tüm kadınlar güzel olabilir.Ayrıca bu sizi daha iyi olmanızı sağlar ve temiz kişide hep güzel görünür.

Bakımlı ve güzel olmak herkesin hakkıdır.Eğer saçlarınız sorunsuz ve beyaz yok ise boş yere boyatmanızı tavsiye edilmez.Güzel olmak saçları boyatmak değildir.Önemli olan cilt bakımı ve temiz olmak ve bunu sürekli uygulamaktır.Makyaj ürünleri sadece görünümdeki kusurlarınızı kapatmak için kullanılır.

Gerekli olan cilt bakım uygulamaları ergenlik başından itibaren başlanması gerekmektedir.Çok iyi gelecek diye çok pahalı ürünler almanız sizi yanıltır.Ergenlikde ki kızınız annesinin ürününü kullanmamalıdır.Cilt tipleri farklıdır ve zararı olabilir.Yaşınıza ve cildinize göre seçmek doğrudur.Örnek verecek olursak kuru ve hassas cildi olanlar sabun kullanırsa cildi tahriş olur, kızarır ve pul pul dökülebilir.Sabun yerine losyonları tercih etmesi en doğru karardır.Diğer yandan çok yağlı cildi olanlarda sabun kullanabilir ancak nemlendiricilerini sürmeleri gerekmektedir.Sabun cildinizin gerekli olan nem yada asitlerini götürür.Bugün cilt bakımı yapmayı bilen sayısı çok olmadığından bakım yapmak uğruna yapılan yanlışlar cildin tahriş olmasına sebebiyet verebiliyor.Birde erken yatıp erken kalkarsanız cildinizin güzelleştiğini görebilirsiniz.Temiz havada yapacağınız bir yürüyüşde size iyi gelecektir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web