24 Eylül 2008 Çarşamba

Ender saraç bamya çorbası tarifi

Malzemeler:

1 su bardağı dolusu kuru bamya
1 çorba kaşığı dolusu tam buğday unu
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 çay kaşığı zeytin yağı
4 su bardağı sebze suyu
kuzu eti

Hazırlanışı : Sebze suyunun içine buğday unu,domates salçası ve zeytinyağını koyup karıştırdıktan sonra içine bamyaları koyarak kısık ateşte pişirin.İçine önceden pişirilmiş fazla yağı alınmış kuzu etini katabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web